Zakelijke iPhone en iPad apps voor zzp’ers en freelancers in 2012

Zakelijke iPhone en iPad apps voor zzp’ers en freelancers in 2012

Posted on maart 14, 2012 by admin in Tips

We hebben speciaal voor onze zzp’ers en freelancers een aantal zakelijke Apps opgesteld die heel handig zijn voor de smartphone en/of tablet!

Notities App: Simplenotes

Met de gratis app simplenotes kun je snel notities, lijstjes, ideeën, etc op je iPhone zetten.

Urenregistratie App: iTimesheet

Het is ten eerste een aanrader om je uren bij te houden die jij besteed aan je eigen onderneming. iTimesheet zal het alleen maar gemakkelijker voor je maken.

Documentenbeheer App: Documents to go

Je kunt alle documenten, spreadsheets, pdf’s, etc. openen, bewerken en direct uploaden naar je computer (of Google Docs of Dropbox).

Bank Apps: ING, ABN, Rabobank

Om overal en altijd je bankaccount te checken is het toch handig om een App daarvoor te downloaden bijvoorbeeld voor ING, ABN en Rabobank.

Backup App: Dropbox

We hebben al eerder geschreven hoe je Dropbox kan gebruiken voor je bedrijf, uiteraard is er ook een app beschikbaar, zodat je altijd en overal bij je bestanden kan en snel bestanden kan uploaden.

Linked in en Facebook app

Om te netwerken en in contact te blijven met connecties kunnen de Linkedin en Facebook app uiteraard niet missen op de iphone of ipad.

Google Analytics

Het is uiteraard altijd interessant om bij te houden hoeveel bezoekers er per dag op je website komen. Met de Google Analytics app heb je deze gegevens altijd bij de hand.