Beste Hosting bedrijf ZZP-er 2017

Beste Hosting bedrijf ZZP-er 2017

Posted on februari 10, 2017 by admin in Tips

Een website voor een ZZP-er of startende ondernemer is uiteraard erg belangrijk. Potentiële klanten kunnen direct zien waar het bedrijf voor staat en wat voor diensten of producten er worden aangeboden. Wellicht vinden er zelfs direct verkopen plaats op de website. Een goede hosting is dan erg belangrijk. Elke dag dat de website offline is wegens storingen kan potentiële klanten kosten. Daarnaast kan Google een website die offline is niet bezoeken en dit zorgt er weer voor dat de website slechter naar voren komt in de zoekresultaten. Belangrijk is dus bij het kiezen van een goede hosting dat het hostingbedrijf een hoge uptime garantie heeft, goede support heeft en uiteraard scherpe prijzen voor de verschillende hostingpakketten heeft.

1. Skyberate.nl (Klik hier)

Overduidelijk onze nummer 1 is Skyberate.nl. De prijzen zijn concurrerend, de support is erg goed en er is voldoende keuze tussen verschillende hosting pakketten. Daarnaast is de snelheid goed. Een goede snelheid van de website zorgt voor betere zoekresultaten in Google. Na het klikken op de bovenstaande link komt u direct terecht in het bestelsysteem van Skyberate. U kunt hier kiezen wat u nodig heeft, waarna u de prijs direct kunt zien. In het bestel scherm klikt u eerst op webhosting, vervolgens voert u uw domeinnaam in die u wilt gebruiken voor uw website. Voor een beginnende website heeft u genoeg aan Webhosting small (100 MB ruimte) en heeft u geen extra ruimte nodig. Heeft u veel foto’s of filmpjes op uw website kunt u kiezen voor webhosting medium (300MB ruimte) of large (500 MB ruimte).

2. Yourhosting.nl >>

Een goede 2de, Yourhosting.nl. Prima hosting echter een klein nadeel omdat het programma niet echt overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.

3. Mijnhostingpartner.nl >>

Deze is gekwalificeerd omdat het gewoon een mooie prijs is voor een goede hosting.