Deel je kennis en kom hoger in Google

Deel je kennis en kom hoger in Google

Posted on april 24, 2013 by admin in Tips

Het schrijven van goede content voor je website is op zzpertje.nl al vele malen voorbij gekomen. Het is belangrijk om je bezoeker te laten weten dat je kennis van zaken hebt en waarom mensen bij jou moeten zijn. Zoals ook eerder aangegeven is het belangrijk om links naar jouw website te vergaren om hoger te komen in de zoekresultaten als Google. Een gemakkelijke manier om links te verzamelen naar jouw website is om je kennis te delen door artikelen te schrijven. In het geschreven artikel kun je een link verwerken naar je eigen website. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap. Je laat mensen namelijk zien dat je kennis van zaken hebt en je zorgt er direct voor dat in het artikel een link wordt gemaakt naar je website. Indien je als boekhouder bijvoorbeeld gevonden wilt worden op de woorden boekhouder haarlem, dan dien je de woorden “boekhouder haarlem” te linken naar een pagina op jouw website. Op deze manier krijgt deze pagina als het ware een stem van Google op de woorden “Boekhouder Haarlem”.

Stappenplan voor het schrijven van artikelen

  • Maak een gratis account aan op www.artikelpromo.nl
  • Schrijf een uniek artikel van minimaal 250 woorden met tussenkopjes
  • Zorg voor een link in het artikel naar jouw website. Dit kan door bij het toevoegen het woord te selecteren wat je wilt linken en vervolgens op het ketting icoontje te klikken

Uiteraard kun je zoveel artikelen toevoegen als je wil, indien de artikelen maar uniek zijn en nog niet voorkomen op het internet.